Despre noi

Despre noi

Companie cu vastă experiență, activă de 22 de ani în domeniul produselor bituminoase, generând un aport de productivitate și performanță lucrărilor de construcție și întreținere a drumurilor, pistelor de aeroport, podurilor și a altor zone cu trafic.
Susținem și investim permanent în tehnologia și calitatea produselor noastre, dezvoltăm o echipă de profesioniști și promovăm soluții eficiente pentru finalizarea și consolidarea unor proiecte durabile din domeniul infrastructurii rutiere.

Ce facem

Producem și comercializăm emulsii bituminoase, masticuri bituminoase, mixturi asfaltice stocabile și alte produse pe bază de bitum. De asemenea vă punem la dispoziție o gamă variată de unelte si utilaje speciale pentru aplicarea produselor bituminoase. Ne propunem să contribuim la crearea unui viitor în care produsele noastre să devină soluții simple de aplicat pentru orice proiect. Gândim soluții inovatoare, prezentând oferte unice și o gamă variată de produse exclusive.

Calitate si certificari

În calitate de producători emitem pentru fiecare lot de produs livrat: declarație de performanță , fișă tehnică de specialitate, fișă de securitate și rapoarte de încercări / analize.
Avem implementat sistemul de management al calității SR EN ISO 9001:2015, sistemul de management al mediului SR EN ISO14001:2015.

2000
ANUL

SC SYSTEMATIC SRL s-a înființat în anul 2000, fiind importator unic de vopsele de marcaj speciale.

2001
ANUL

În anul 2001 a fost prima companie din Romania ce a introdus pe piață sistemul Raluflex/Ralufug cu aplicare pe Aeroportul Internațional Henri Coanda din Bucuresti.

2005
ANUL

Apoi în anul 2005 s-a început construcția fabricii de produse bituminoase Ghioroc, dezvoltand o linie de productie a membranelor hidroizolatoare.

2006
ANUL

Un an mai târziu, a avut loc punerea în funcțiune a stației de producție pentru emulsii bituminoase cu o capacitate de 30/tone pe oră.

2009
ANUL

În anul 2009 s-a dezvoltat rețeaua de distribuție a produselor pe plan intern și pe extern.

2011
ANUL

Un produs inovator cu utilizare în special în sezonul rece, s-a lansat în anul 2011 și anume, mixtură asfaltică stocabilă. Acest produs a dobândit o notorietate foarte bună în rândul clienților și cererea sa pe piață este în plină ascensiune.

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Ai nevoie de asistență
Buna,
cu ce vă putem ajuta?