SC Systematic SRL

Despre Noi

DESPRE NOI

Obiectivul nostru, este să fim cel mai bun producător de sisteme de etanșare şi să oferim clienţilor noştri produse de calitate şi punctualitate în livrări. Strategia companiei SYSTEMATIC SRL se defineste prin orientarea catre client, iar pentru a ne atinge obiectivul suntem onorati sa raspundem oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse.. Gândim soluții inovatoare, prezentând oferte unice și o gamă variata de produse exclusive.

SC SYSTEMATIC SRL s-a înființat în anul 2000, fiind importator unic de vopsele de marcaj speciale.

În anul 2001 a fost prima companie din Romania ce a introdus pe piață sistemul Raluflex/Ralufug cu aplicare pe Aeroportul Internațional Henri Coanda din Bucuresti.

Apoi în anul 2005 s-a început construcția Fabricii de Produse Bituminoase Ghioroc, dezvoltand o linie de productie a membranelor de hidroizolatie.

Un an mai târziu, a avut loc punerea în funcțiune a stației de producție pentru emulsii bituminoase cu o capacitate de 30/tone pe oră.

În anul 2009 s-a dezvoltat rețeaua de distribuție a produselor pe plan intern și pe extern.

Un produs inovator cu utilizare în special în sezonul rece, s-a lansat în anul 2011 și anume, mixtură asfaltică stocabilă. Acest produs a dobândit o notorietate foarte bună în rândul clienților și cererea sa pe piață este în plină ascensiune.

Ne propunem dezoltarea gamei de produse și extinderea acestora la nivel internațional. Pentru asigurarea obținerii de produse la prețuri avantajoase, compania a dezvoltat un parteneriat de durată cu furnizorii externi, având ca avantaj principal performanța, a asigurat un nivel ridicat de instruire a personalului angajat și nu în ultimul rând, urmarește alegerea acelor canale care să mențină prestigiul mărcii și să ofere clienților mai mult decât un produs, și anume o imagine a calității.

Call Now Button