SC Systematic SRL

Despre Noi

Cine suntem…

Suntem o companie cu capital integral privat, ne desfasuram activitatea pe piata produselor de tip bituminos utilizate cu preponderenta pentru hidroizolare si etansare. Sustinem si investim permanent în tehnologii performante, dezvoltăm o echipă de profesioniști și promovăm soluții eficiente pentru finalizarea si consolidarea unor proiecte durabile din domeniul infrastructurii.

Ce facem…

Producem si comercializam emulsii si masticuri bituminoase, membrane hidroizolante si mixturi asfaltice stocabile la rece. Ne propunem sa contribuim la crearea unui viitor in care produsele noastre vor deveni solutii simple de aplicat pentru orice proiect. Gandim solutii inovatoare, prezentand oferte unice si o gama variata de produse exclusive.

Istoric…

SC SYSTEMATIC SRL s-a infiintat in anul 2000 fiind importator unic de vopsele de marcaj speciale. In anul 2001 a fost prima companie din Romania ce a introdus pe piata sistemul Raluflex/Ralufug cu aplicare pe Aeroportul I.H. Coanda din Bucuresti. Apoi in anul 2005 s-a inceput constructia Fabricii de Produse Bituminoase Ghioroc, dezvoltand o linie de productie a membranelor de hidroizolatie. Un an mai tarziu, a avut loc punerea in functiune a statiei de productie pentru emulsii bituminoase cu o capacitate de 30/tone pe ora. In anul 2009 s-a dezvoltat reteaua de distributie a produselor pe plan intern si pe extern. Un produs inovator cu utilizare in special in sezonul rece, s-a lansat in anul 2011 si anume, mixtura asfaltica stocabila la rece. Acest produs a dobandit o notorietate foarte buna in randul clientilor si cererea sa pe piata este in plina ascensiune.

Misiune…

Imbunatatim permanent produsele noastre prin cercetari si incercari efectuate in propriul laborator. Ne propunem dezoltarea gamei de produse si extinderea acestora la nivel international. Pentru asigurarea obtinerii de produse la preturi avantajoase, compania a dezvoltat un parteneriat de durata cu furnizorii externi, avand ca avantaj principal performanta, a asigurat un nivel ridicat de instruire a personalului angajat si nu in ultimul rand, urmareste alegerea acelor canale care sa mentina prestigiul marcii si sa ofere clientilor mai mult decat un produs, si anume o imagine a calitatii.

Viziune…

Viziunea noastra este sa devenim lider de piata si un model in ceea ce priveste cercetarea si conduita lansarii, pozitionarii si pastrarii notorietatii produselor pe piata. Datorita volumului in crestere de vanzari si relatiilor create cu furnizorii, SC SYSTEMATIC SRL ofera clientilor produse la preturi competitive. Toate acestea au facut ca marca SYSTEMATIC sa devina o carte de vizita pentru produsele oferite pietei romanesti si externe din profilul sau de activitate.

Valori…

  • Creativitate la toate nivelurile, in tot ceea ce intreprindem
  • Toleranta fata de greselile care pleaca din intentii bune
  • Onestitatea, atat fata de noi insine cat si fata de pertenerii nostri
  • Determinarea in atingerea obiectivelor propuse
  • Disciplina si conduita profesionala ireprosabila

WhatsApp chat WhatsApp us